miércoles, 9 de mayo de 2012

Trobades d'Escoles en Valencià 2012: Sí al valencià!

Estimat company,
Estimada companya,

El proper diumenge 13 de maig al passeig de l’albereda de València, se celebren les Trobades corresponents a les comarques del Camp de Morvedre, El Camp de Túria, l’Horta Nord, l’Horta Sud i València.

Les Trobades sempre han sigut un espai públic lúdic i reivindicatiu, on pares i mares, ensenyants, alumnat, ajuntaments i entitats socials han unit esforços en defensa del valencià i dels reptes educatius i socials més imprescindibles.
Enguany les Trobades agafen un caire totalment reivindicatiu a causa de les agressions que està patint l’educació per part de l’administració del PP, que ha decidit retallar d’on no cal, d’on ens fa mal: dels serveis públics. L’escola pública valenciana no necessita retallades, necessita inversió i una bona gestió.
 
El nostre país necessita una depuració de responsabilitats i un impuls decidit de regeneració de l’ètica democràtica. Els drets laborals, l’atenció adequada i de qualitat de l’alumnat empitjorarà greument si no diem tots junts:

NO A LES RETALLADES!, SÍ AL VALENCIÀ.

Ara és necessari que des del nostre Partit, tots nosaltres, identificats amb el nostre poble, sortim al carrer el dia de la festa. Us encoratgem a fer-ho i a fer notar arreu de les nostres comarques que som i volem seguir sent un poble orgullós de la cultura pròpia i també obert, treballador, pacífic, respectuós i acollidor de tots aquells que amb nosaltres vulguen viure.

Nosaltres ens concentrarem a les 9,30 hores, a la parada del Metro/Tramvia de Benimaclet de València, per a anar des d’allí al lloc de celebració de la Trobada, al passeig de l’albereda.

1 comentario:

Óscar Pardo de la Salud. dijo...

Una buena iniciativa, una buena propuesta.